top of page

Gaziantep Alüminyum Ofis Bölme Sistemi



Gaziantep Alüminyum Ofis Bölme Sistemi
Gaziantep Alüminyum Ofis Bölme Sistemi

Gaziantep Alüminyum Ofis Bölme Sistemi

Adalı Cephe Alüminyum ofis bölme sistemleri; uzun ömürlü ürünler olup, birbirinden farklı modelleri, boya veya eloksal renk seçenekleri ve yüzey dokusu yapıları ile proje sahiplerinin zevklerine hitap eden alternatifler sunar.



Gaziantep Alüminyum Tekli Cam Ofis Bölme Sistemi

Alüminyum tek cam ofis bölme sistemi tek camlı bölme duvarlar daha ekonomik ve kurulması daha kolay olduğu için tercih edilmektedir. Genellikle 10 mm temperli cam olarak imal edilirler. Tek cam olduğu için jaluzi imkânı bulunmaz. Bunun yerine alttan 30-40 cm boşluk bırakılarak 130-140 cm’ye kadar şerit şeklinde film ile kaplanabilir. Uygulamayı farklı ölçüler ve şekillerde uygulamak da mümkündür. Kurulum çabuklaştırmak istenirse önce profiller projeye uygun olarak döşenir, kapı kasaları da aynı şekilde projeye uygun olarak sistemdeki yerlerine yerleştirilir. Cam ölçüleri alınır ve sipariş edilir. Camlar fabrikadan geldiğinde monte edilir.




Gaziantep Alüminyum Çiftli Cam Ofis Bölme Sistemi

Alüminyum çift cam ofis bölme sistemi 10 mm kalınlığında tek ya da çift camlı geliştirilmiş flush camlı görünümü ve gizli alüminyum cam çerçevesi ile ses yalıtımlı strüktürel camlı bölme duvar sistemidir.

Kalıcı yapıştırma tekniği uygulanan cam yapıştırma UV dayanımlıdır. Çift camlı monoblokların fabrika ortamında toplanması camın iç yüzeyinde leke ve toz kalmasını engellemektedir. Cam, gizli alüminyum çerçevenin üzerine özel bonding yöntemi ile yapıştırılmaktadır.




Gaziantep Alüminyum Çiftli Cam Bölme Duvar Sistemi

Alüminyum çift cam bölme duvar sistemi alüminyum profil konstrüksiyon içerisinde cam ve ahşabın çeşitli formlarda birleşiminden oluşmaktadır. Çift cam ve cam cama birleşimler buna örnek verilebilir: Altı dolu (ahşap) üstü camlı sistemler, altı ve üstü dolu, ortası camlı sistemler. Ofis bölmelerinde yönetici ile çalışanlar arasında bir seperasyon söz konusu ise ve yönetici çalışanları ile göz temasında olmak isterken aynı zamanda odasında dikkati dağılmadan toplantı yapmak istiyorsa jaluzisini indirerek göz temasını engelleyebilir.




Gaziantep Alüminyum Çerçeveli Ofis Bölme Sistemi

Alüminyum çerçeveli ofis bölme sistemi tek camlı bölme duvarlar daha dekoratif ve estetik olduğu için tercih edilmektedir. Genellikle 10 mm temperli cam olarak imal edilirler. Uygulamayı farklı ölçüler ve şekillerde uygulamak da mümkündür. Kurulum çabuklaştırmak istenirse önce profiller projeye uygun olarak döşenir ve daha sonra çerçeveler projeye uygun olarak sistemdeki yerlerine yerleştirilir. Cam ölçüleri alınır ve sipariş edilir.

bottom of page