top of page

Modern ve Mimari Dış Cepheler

Adalı Cephe Sistemleri olarak, modern ve mimari dış cephe tasarımlarında yeni desenler, dokular ve renk karışımlarıyla birleştirilmiş geniş alanlar ve teknolojik geometriler kullanarak cephe imalatına başlıyoruz.



Modern ve Mimari Dış Cepheler, Modern ve Mimari Dış Cephe Tasarımı, Modern ve Mimari Dış Cephe Malzeme Seçimi, Modern ve Mimari Dış Cephe Bakımı ve Dayanıklılığı
Modern ve Mimari Dış Cepheler, Modern ve Mimari Dış Cephe Tasarımı, Modern ve Mimari Dış Cephe Malzeme Seçimi, Modern ve Mimari Dış Cephe Bakımı ve Dayanıklılığı

Modern ve Mimari Dış Cephe Tasarımı


Modern ve mimari dış cephe tasarımlarında, yapının işlevine ve kullanım amacına göre planlarken yapının çevreye uyumu ile iç alana uyumuna da dikkat ederiz. Dış cepheler yapılara modern görünüm ve estetiklik katarken kurumsallığı ve iş modelini de yansıtmaktadır.


Modern ve Mimari Dış Cephe Malzeme Seçimi


Modern ve mimari dış cephelerin malzeme seçimlerinde, yapının fiziki kullanımına göre koruyan ve dayanıklı ürünler seçeriz. Binaların dikdörtgen olması, kare olması ya da dikey uzunlukta olması yanında malzemenin kalınlığı, dayanıklılığı ve taşıma kapasitesini belirlediği yönünde malzemeler seçeriz. Taşıyıcı profillerin taşıma kapasitesi, cam alanların dayanıklılığı ve hava şartlarından etkilenecek alanların paslanmaz çelik olması gibi birçok detaya odaklanırız.

Modern ve Mimari Dış Cephe Bakımı ve Dayanıklılığı


Modern ve mimari dış cephelerin, tasarımının, kullanım amacının ve dayanıklılığının yanında cephe bakımına da dikkat ederiz. Cephe yüzeyinin temizlenebilir olması, kir tutmayan malzemeler kullanılması ve doku yüzeylerinin ısı ve güneş ışınlarına dayanıklı olması gibi bir çok alana uyarlanmış malzemeler kullanırız.

bottom of page