top of page

Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cepheler

Adalı Cephe Sistemleri olarak, sürdürülebilir mimari yeşil cephe tasarımlarında enerji kayıpları, ısı kayıpları ve çevre kirliliğini dikkate alarak tasarım planlıyoruz.




Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cepheler, Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Tasarımı, Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Enerji Tüketimi, Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Malzemeleri, Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Teknolojileri
Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cepheler, Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Tasarımı, Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Enerji Tüketimi, Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Malzemeleri, Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Teknolojileri

Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Tasarımı


Sürdürülebilir mimari yeşil cephe tasarımlarında yapının işlevine ve kullanım amacına göre planlanırken yapının hava şartlarına uyumu ile iç alan ve dış alan enerji tüketimine uyumuna da dikkat ederiz. Sürdürülebilir mimari yeşil cepheler yapılara modern görünüm ve estetiklik katarken doğaya ve ekonomiye katkısı büyük ölçüde fayda sağlamaktadır.



Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Enerji Tüketimi


Sürdürülebilir mimari yeşil cephelerde iklim krizi, enerji tüketimi, doğal çevrenin ve havanın zarar görmesi gibi problemleri ortadan kaldırmak veya azaltmak amacı ile bir çok önemler alırız. Dış cephelerde enerji tüketimi ve ısı kayıplarını ortadan kaldırmak amacıyla özel cepheler tasarlarız.


Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Malzemeleri


Sürdürülebilir mimari yeşil cephelerde oluşacak ısı ve enerji kayıplarını yok edecek malzeme seçimlerine çok dikkat ederiz. Yapının cephesinde oluşacak her türlü ısı ve enerji kaybını alt yalıtımlar ve dış alanlarda kullanılan kaplama malzemelerinde bir çok önlemler alırız. Cam cephelerde ısı yalıtımlı ve temperli camlar kullanırken güneş kırıcı profillerle cepheyi güçlendiririz. Cephe kaplama malzemelerinde kullandığımız geri dönüşümlü alüminyum profiller ile geri dönüşümlü yalıtım malzemeleri kullanarak doğaya zarar vermeyen döngüye katkı sağlarız.



Sürdürülebilir Mimari Yeşil Cephe Teknolojileri


Sürdürülebilir mimari yeşil cephelerde enerji tasarrufunu sağlamak amacıyla teknolojik ve yenilikçi cepheler tasarlarız. Işık kısma kontrolü, ışık zamanlama röleleri ve kendi enerjisini üreten güneş panelleri ile uzaktan kontrol edilebilir cepheler ile enerji tasarrufu elde ederiz.

bottom of page