top of page

Çelik Takviyeli Silikon Cephe Nedir?



Çelik Takviyeli Silikon Cephe Nedir?
Çelik Takviyeli Silikon Cephe Nedir?


Çelik Takviyeli Silikon Cephe

Çelik Takviyeli Silikon Cephe
Çelik Takviyeli Silikon Cephe

Çelik takviyeli silikon cephe sistemi genelde geniş ve yüksek açıklık gerektiren alanlarda, plaza, showroom ve iş merkezi gibi cephelerde, tercih edilen bir sistemdir. Çelik takviyeli silikon cephe sistemi kapaklı silikon cephe ve strüktürel cephe sistemleri ile birlikte kullanılmaktadır. Çelik takviyeli silikon cephe sistemi alüminyum kullanımı minimum miktarlarda olduğundan alüminyum maliyetinde tasarruf sağlamaktadır.


Çelik Takviyeli Silikon Cephe Özellikleri

Çelik takviyeli silikon cephe sistemi, büyük açıklıkları geçmede başarılıdır ve düşey profildeki kondens kanalı sayesinde suyun tahliyesi sağlanır. Profillerin kesit eni 65 mm olup dış kapak 55veya 65 mm kullanma imkanı sağlar. Dıştaki profiller ile oluşabilecek soğuk köprü takoz EPDM fitillerle ortadan kaldırılmıştır. Yatay düşey kapaklı ve yatayda silikon düşeyde kapaklı cephe uygulama olanağı sağlamaktadır. Düşeyde kapaklı cephe sistemi gibi çalışır,çelik konstrüksüyon olması yatay profillerde skylight sistemdeki gibi kertme işlemi uygulanır.



Adalı Cephe Sistemleri olarak dış cephe tasarım, ölçülendirme ve montaj süreçlerinde yayınızdayız. Şimdi fiyat teklifi alabilirsiniz.


bottom of page