top of page

Mekanik Cephe Gizli Klipsli Montaj Sistemi



Mekanik Cephe Gizli Klipsli Montaj Sistemi
Mekanik Cephe Gizli Klipsli Montaj Sistemi

Mekanik cephe gizli klipsli montaj sistemi genelde yüksek katlı binaların dış cephe seramik kaplamalarında taşıyıcı sistem olarak uygulanır. Seramiğin belirli ölçülerde kesimi sağlanarak uygulama projesi çizildikten sonra projeye uygun olarak bina yüzeyine 10 cm uzaklıkta düşey akslar halinde alüminyum alt konstrüksiyonu oluşturulduktan sonra döşenir. Daha sonra seramik ürünün paslanmaz çelik gizli klipsler yatay akslarda T profiller üzerine profiller üzerine YSB vida ile sabitlenerek gizli klipsler üzerindeki fitil yuvasına EPDM fitili ile takılır . Talep edildiği taktirde bina yüzeyi ve seramik arasına polistren köpük veya cam tülü kaplı taşyünü ile ısı yalıtımı uygulaması yapılır. Kullanılan seramik ebatları 100x300 - 50x300 - 100x150 100x100 - 50x150 - 50x100 cm dir.


Adalı Cephe Sistemlerinde Mekanik Cephe Klipsli Montaj

Mekanik cephe gizli klipsli montaj sistemi dış cephe malzemesinin özelliklerine göre güçlendirilmektedir. Dış cephe kaplama malzemesinin seramik, mermer, doğal taş veya tuğla olması durumuna göre mekanik gizli klipsli montaj sistemi montajlanır. Yapının taşıyacağı yükü bu sisteme aktararak dış cephe kaplama malzemesinin yapıya bindireceği yükü azaltırız.


Adalı Cephe Sistemleri olarak dış cephe tasarım, ölçülendirme ve montaj süreçlerinde yayınızdayız. Şimdi fiyat teklifi alabilirsiniz.


bottom of page