top of page

Seramik Cephe Yapıştırma Montaj Sistemi



Seramik Cephe Yapıştırma Montaj Sistemi
Seramik Cephe Yapıştırma Montaj Sistemi

Seramik cephe yapıştırma montaj sistemi genelde en fazla 30 metre yükseklikteki binaların dış cephelerinde uygulanır. Bina yüzeyinde, kireç katılmaksızın çimento esaslı kaba sıva ile şakülünde düzlem oluşturularak seramiğin kesimi sağlandıktan sonra yapıştırılır. Yapıştırma işlemi esnasında hava sıcaklığı +5°C ile +35°C arasında iken çift bileşenli yapıştırıcı hem seramiğe hem de cephe yüzeyine taraklı mala iler sürülüp, seramiğin cephe yüzeyine yaklaşık 4mm derz boşluğu bırakılarak yapıştırılır. Derz dolgu uygulaması 24 saat sonra ve kuru havada yapılmaktadır. Kullanılan seramik ebatları 30x60 ( en fazla 30 metre yükseklikte ) 60x60 - 60x120 - 45x90 ( en fazla 15 metre yükseklikte)



Adalı Cephe Sistemlerinde Mekanik Cephe Gizli Sistemli Montaj

Seramik cephe yapıştırma montaj sistemi, dış cephe malzemesinin özelliklerine göre tg5 yapıştırıcısı ile güçlendirilmektedir. Dış cephe kaplama malzemesinin seramik, mermer, doğal taş veya tuğla olması durumuna göre yapıştırma istemi ile montajlanır. Seramik malzemeyi bu sisteme kullanılan yapışkan sistem ile yapı yüzeyine uygularız.



Adalı Cephe Sistemleri olarak dış cephe tasarım, ölçülendirme ve montaj süreçlerinde yayınızdayız. Şimdi fiyat teklifi alabilirsiniz.


bottom of page