top of page

Mekanik Cephe Konstrüksiyona Yapıştırma Montaj Sistemi



Mekanik Cephe Konstrüksiyona Yapıştırma Montaj Sistemi
Mekanik Cephe Konstrüksiyona Yapıştırma Montaj Sistemi

Mekanik cephe konstrüksiyona yapıştırma montaj sistemi genelde daha az katlı binaların dış cephelerinde en fazla 15 metrede uygulanır. Seramiğin kesimi sağlanarak uygulama projesi çizildikten sonra projeye uygun olarak bina yüzeyine 10 cm uzaklıkta düşey akslar halinde alüminyum alt konstrüksiyonu oluşturulduktan sonra döşenir. Daha sonra seramik ürünün poliüretan esaslı yapıştırıcılar ile düşey T profiller üzerine 4-8 mm derz ile yapıştırılır. Talep edildiği taktirde bina yüzeyi ve seramik arasına XPS veya cam tülü kaplı taşyünü ile ısı yalıtımı uygulaması yapılır. Kullanılan seramik ebatları 30x60 - 60x60 - 60x120 - 45x90 cm dir.


Adalı Cephe Sistemlerinde Mekanik Cephe Konstrüksiyona Yapıştırma Sistemi

Mekanik cephe konstrüksiyona yapıştırma montaj sistemi, dış cephe malzemesinin özelliklerine göre güçlendirilmektedir. Dış cephe kaplama malzemesinin seramik, mermer, doğal taş veya tuğla olması durumuna göre konstrüksiyona yapıştırma sistemi ile montajlanır. Yapının taşıyacağı yükü bu sisteme aktararak dış cephe kaplama malzemesinin yapıya bindireceği yükü azaltırız.


Adalı Cephe Sistemleri olarak dış cephe tasarım, ölçülendirme ve montaj süreçlerinde yayınızdayız. Şimdi fiyat teklifi alabilirsiniz.


bottom of page