top of page

Transparan Cephe Nedir?



Transparan Cephe Nedir?
Transparan Cephe Nedir?


Transparan Cephe Nedir?


Transparan Cephe Sistemleri, yapılarda mimari açıdan profil ve alüminyum aparatlar olmaksızın uygulanan sadece paslanmaz çelik ve epoksi boyalı Spider montaj aparatı ile tutturularak montajlanan cam cephe sistemidir.


Transparan Cephe Sistemleri, en önemli özelliği yapılara 3 boyutlu görünüm kazandırmak, ferah ortam yaratmak ve dışarıdaki güneş ışığından maksimum yararlanmaktır. Transparan Cephe Sistemleri, alt yapısı dörtkenarı delinen camların paslanmaz çelik aparatı ile tutturularak camların taşıyıcı konstrüksiyona montajlamasının yapılmasıyla kurulumu tamamlanır.


Transparan Cephe Sistemleri, cam derzlerine EPDM fitili ultraviyoleye dayanıklı silikonlar kullanılarak tasarımsal görüntüsü elde edilir. Transparan Cephe Sistemleri camları, tek veya çift cam olarak montajı yapılabilmektedir. Transparan Cephe Sistemlerinde lamine, rodajlı ve temperli cam kullanılabilir. Transparan Cephe Sistemlerinde cam aralarındaki fuga boşlukları şeffaf toz tutmayan yüksek yapıştırma özelliği silikonlar ile kaplanıyor.



Adalı Cephe Sistemleri olarak dış cephe tasarım, ölçülendirme ve montaj süreçlerinde yayınızdayız. Şimdi fiyat teklifi alabilirsiniz.


bottom of page